Huomenna karkkipäivä, huomenna karkkipäivä, huomenna karkkipäivä... Tätä luokkaa on ajatuksen juoksu tällä hetkellä. No jooh, tämä päivä vierähtikin melkoisen nopsasti, kun olin kokeessa toimitsijana töissä. Aamulla oli herätys viideltä, mutta oikein tyytyväinen olen kyllä, kun lähdin mukaan. Pitkästä aikaa nimittäin sai ajatukset ihan pois töistä ja tästä syömispaskasta, kun seurasi koiria hakuruudussa. Onneksi ONNEKSI minulla on tuo harrastus olemassa, ilman sitä oisin kyllä ihan hukassa.

Kun tulin kotiin, niin söin puurot ja sitten otin päiväunet. Vältän kyllä viimeiseen asti yleensä tuota päivällä nukkumista, sillä mulle tulee siitä ihan kamala olo (väsyttää vaan entistä enemmän, oksettaa, paleltaa ja koskee päähän). Nytkin olo oli kaikkea muuta kuin hyvä, kun heräsin. Tai V herätti, oisin varmaan nukkunut aamuun asti, jos olisin saanut. Lähdettiin sitten kauppaan, osteltiin viikon ruuat ja kävin vielä koiran kanssa lenkillä. Lenkillä aluksi tuntui siltä, että kuukahdan hankeen (verensokerit huiteli varmaan ties missä), mutta kun päästiin alkuun, niin sitten olokin parani ja tuntui, että verikin lähti jaloista kiertämään. Jalat nimittäin paleltuivat aamupäivästä, kun nakotin toimitsijana ja tuntui, etteivät lämmenneet edes päiväunien aikana. Sitten taas vaan äkkiä puurolle ja käsien tärinäkin loppui. Vois ehkä lopettaa itsensä kiusaamisen....

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 2 omenaa, profeel jogurttia (326 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 2 omenaa (251 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 4 hapankorppua + leikkelettä (240 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1087 kcal

Jippii miten monipuolisesti olen taas tänään syönyt. Mutta ansiokseni voin sentään sanoa, että söin kuitenkin aamupalalla vähän reilummin, mikä näkyi kyllä olossa kokeessa. Jaksoin nimittäin yllättävän hyvin! Ei edes ollut mikään meganälkä, kun tulin kotiin.