Minä tein sen! Olin porukoilla viikonlopun, enkä ahminut :) Söin kyllä hyvin ja herkuttelinkin, mutten missään vaiheessa alkanut mättää sitä ruokaa ihan mättämisen ilosta, vaan lopetin, kun ei ollut enää nälkä. Hitsi vieköön, miten mahtava olo voikaan tulla normaalisti syömisestä! Lauantainakin oltiin V:n siskon tytön synttäreillä ja söin siellä täytekakkua, pizzaa ja karkkia, eikä ahdistanut sitten yhtään. Eikä toisaalta edes tehnyt mieli alkaa ahmimaan. Kahtena iltana söin karkkiakin, eikä omatunto soimannut jälkikäteen tippakaan. Ruokapöydässä otin lähestulkoon joka sorttia, söin kunnon annoksen, mutta hitaasti nautiskellen. Jälkkäriksi olleita lettuja mansikkahillon kera söin yhden ja olin siihen tyytyväinen. Tosi iso saavutus mulle, sillä normaalisti en ota joka ollenkaan tai sitten syön sata.

Lauantaina käytiin todellakin shoppailemassa ja sain kuin sainkin uudet kengät, pari uutta paitaa sekä kolmet uudet korvikset. Tavoitteet siis täyttyivät. Ostin myös yhdet kivat yöpöksyt ja alushousut. Rahaa meni ehkä joo, mutta ei nyt niin paljon, että olisi siihen budjetti kaatunut. Oli ihanaa shoppailla, rakastan niin tätä vartaloa, kun vaatteet sopivat ja näyttävät päällä hyviltä. Ristiriitaista. Tiedän kuitenkin, että olen sairas, enkä saisi iloita kropastani näin. Se ei ole terve kroppa.

Koko viikonlopun on ollut ihan älyttömän laiha olo, vaikka tosiaan söinkin koko viikonlopun hyvinkin reilunlaisesti normaaliin nähden. Se olo jatkui vielä tänäänkin,  maha oikein imaisee syödyt ruuan jonnekin, ei turvottele tai jumita. Ihanaa oli myös huomata, kuinka kunnon syöminen ja sitä kautta riittävä energian saanti vaikuttaa yleiseen olotilaan, esim. seksi oli viikonloppuna parempaa kuin pitkään pitkään aikaan. Ei myöskään paleltanut, mutta ei ollut sellainen tukala ja hikinen olokaan. Ihan uutta mulle.

Tänään oli heti aamusta lääkäri, taas siellä meni sellaiset 45 minuuttia. Juteltiin, pohdittiin syömisiä ja keskusteltiin Kelan terapiasta -sain jopa tänään varattua kartoitusajan psykoterapeutille elokuun alkuun. Ihanaa, kun asiat rullaavat eteenpäin. Nyt on jopa sellainen olo, että jaksaisin puida tätä asiaa ja taistella vastaan. Cipralexin annostus nostettiin 10 mg:aan, tosin syön nyt ensin vielä kuukauden verran tuota puolet miedompaa. Kuulemma voin aina palata siihen, jos 10 mg tuntuu liian paljolta. Ihana lääkäri, todella todella ihana.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Ruispuuroa, omena, mustikka-jogurtti (213 kcal)

Lounas: All Bran Plus- muroja, rasvaton viili (240 kcal)

Välipala: Mustikka-jogurtti (59 kcal)

Päivällinen: Ruispuuroa, mustikka-jogurtti (155 kcal)

Välipala: 2 omenaa ( 144 kcal)

Iltapala: Mansikka kevytjäätelöä ( 250 kcal)

Yhteensä: 1061 kcal