Ihmeellisen paljon heittoja mielialassa tällä hetkellä. Eilen oli tosiaan (kuten viimeisimmästä kirjoituksesta voi todeta) ihan hirveä päivä, illallakin vain tuntui siltä, että kuolen tähän pahaan oloon. Ja tänään aamulla heräsin taas ihan "normaalina". Töissä päivä meni nopsasti ja sujuvasti, eikä tuntunut enää siltä, että kaikki mua inhoaisivat. Hmm. Huomaan myös taas olevani huomattavasti vähemmän ahdistunut/kiinnostunut ruuasta, eilinen oli jotenkin ihan kamalaa pelleilyä. Töissäkin ruokatuntia odotin kuin kuuta nousevaa, tänään se vain tuli ja meni. That`s it. Ei siihen mitään sen suurempaa tunnelatausta liittynyt.

Käytiin just koiran kanssa vähän reilu tunti lenkillä ja jaksoin ihan tosi hyvin. Yölläkin nukuin taas kuin tukki, eli tsippasin heti sänkyyn päästyäni ja en oikein edes unia nähnyt, kun niin raskaasti nukuin. Aamulla toki väsytti, mutta pääsin kuitenkin itse ylös sängystä. Se on jo ihan hyvä saavutus :D

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (186 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (153 kcal)

Välipala: Cottifrutti puolukka, 2 mandariinia (160 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, porkkanoita, 10 leikkelettä (286 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1055 kcal

Välillä mietin, että miksi edes kirjaan näitä syömisiä ylös, kun ne ovat aina niin samanlaisia. Kai sekin antaa jotakin hallinnan tunnetta? Puuroa menee ainakin tällä hetkellä melkoisen reippaasti, mutta ei kai se ihan pahimmasta päästä ole kuitenkaan? Ainakin lääkäri mua kovasti kehotti syömään sitten vaikka puuroa, jos ei muuta. Ja tosiaan mieluummin sitä, kuin raakoja vihanneksi yms. jotka ärsyttävät vatsaa ja suolta. Puuro kun tosiaan ihan oikeasti on vatsalle niin ihanaa. Maanantaina tulikin eräs dokumentti, jossa käsiteltiin ruokavaliota laihdutuksen aikana (joo, tottakai se piti katsoa!) ja siinä mainittiin esim. keittojen pitävän kylläisenä, koska vesi on sidottu muuhun massaan, ja  pysyy vatsalaukussa pidempään ja näin antaa tuntee täydestä vatsalaukusta. Eli vaikka kalorimäärä olisikin sama, niin pidempään kylläisenä pysyy esim. kasvissosekeitolla kuin kasviksilla ja lasillisella vettä. Kai tämä pätee puuroonkin.

Pepsiä menee tällä hetkellä myös ihan megamääriä, vaikka toisaalta ainahan sitä tulee vedettyä pullotolkulla pitkin päivää. Aamullakaan en meinannut ruokapöydästä päästä eteenpäin, kun aina vain täytin lasin uudestaan ja nautiskelin. On se vaan niin hyvää. Se jos joku on asia, mitä ilman en tulisi toimeen!