Edelleen keikun jossain neutraalissa mielentilassa, jonka pelkään kuitenkin koko ajan romahtavan. Onneksi kohta on viikonloppu ja karkkipäivä. Just nyt elän sille. Syöminen ei ole kovin ahdistavaa, tosin nyt ällöttää täysinäinen maha, johtuen päivällisestä, joka ei nyt ehkä maailman eniten sisältänyt energiaa, mutta täytti mahan ääriään myöten täyteen. Ei hyvä. Mun pitäisi mieluummin syödä jotain energiapitoisempaa, mutta määrällisesti vähemmän. Tulisi varmasti paljon parempi olo. En vain jotenkin pysty, koska HALUAN syödä, haluan sen kestävän kauan. Siksi nuo raa`at vihannekset on niin helppo vaihtoehto.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (186 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (157 kcal)

Välipala: Cottifrutti puolukka, appelsiini (165 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 12 leikkelettä, porkkanoita, kurkkua (307 kcal)

Iltapala: Valio profeel jogurttia, 2 omenaa (225 kcal)

Yhteensä: 1040 kcal

Huomaan muutenkin, että säästän kaloreita ihan tahallaan iltaan. Jotenkin vaan on niin "tuhlausta" syödä töissä. Ei siellä ole kivaa. Paljon mukavampaa on syödä töiden jälkeen ikään kuin palkinnoksi ja tietenkin mutustella ja napostella telkkarin ääressä pitkin iltaa.

Unet on olleet pari viime yötä ihan ok. Olen nähnyt ehkä vähän ahdistavia unia, mutta en onneksi ruuasta. Ihan virkistävää vaihtelua :) Tosin ennen nukkumaan menoa mielessä on pyörinyt lähinnä ruoka-asioita, lähinnä pohdin kaikkia ihania herkkuja, joita söisin jos vain saisin. Eilen illalla haaveilin itse asiassa Saarioisten kinkku- ja jauhelihapizzoista. Siis nimenomaan niistä kumipohjaisista eines-hirvityksistä. Söin niitä aina joskus nuorempana ja tietenkin niihin aikoihin, jolloin asuin ekaa vuotta yksin ja ahmin. En ole syönyt niitä niin pitkään aikaan. Pitää seuraavalla kauppareissulla vilkaista, onko niitä enää edes olemassa...