En ymmärrä en. Aamupaino oli tänään taas pienoinen shokki, sillä vaaka näytti 42,6 kg. Huh, se on kyllä liian vähän. Nyt ihan oikeasti. Kun 43-alkuisetkin luvut olivat sitä. Luisun vain kokoajan alaspäin, vaikka mulla on muka niin vaikeaa ja omasta mielestäni lihomisen pelko on realistista. Just joo. Kukahan mut ravistelisi ylös tästä suosta, jonne vajoan ja vajoan?

Hassua sinänsä, että tänään mulla on taas ollut hyvä olo. Töissä olisin tietysti energisempikin voinut olla, mutta siis sellaista eilisen kaltaista heikotus ei ole ollut missään vaiheessa. Aamulla kävi jo ajatus mielessä siitä, etten tänään laskisi kaloreita, mutta toiveajatteluksi taisi sekin jäädä tällä kertaa. Ajattelin kuitenkin syödä nyt edes illalla ihan hyvänkokoisen annoksen jäätelöä, koska mun alkoi tehdä sitä ihan älyttömästi töissä mieli. Kävinkin sitten vielä illalla kaupassa sitä ostamassa, vaikka kevyt-jätskiähän se on ja kaiken lisäksi päivän kaloritkin ovat sen mun päänsisäisen rajan alapuolella. Ei siis mitään huikeaa edistystä, mutta jotain pientä positiivista kuitenkin :)

Tajusin juuri, että nyt kun Lost jäi tauolle, mulla on enää yksi karkkipäivä viikossa. Höh, eihän sen niin pitänyt mennä :/ En vain ihan oikeasti keksi, minä toisena päivänä lauantain lisäksi karkkia söisin. Jotenkin sitä ei vain haluaisi "tuhlata" johonkin sekunda-ohjelmaan. Ja toisaalta fudget ja Lost kuuluvat yhteen -ei niitä fudgeja jotenkin voi syödä minkään muun ohjelman aikana. Ehkä pitäisi kokeilla vaikka jotain pikku-hyvä yms. pussia, mutta jotenkin se tuntuu vieraalle ja pelottavalle. Siitäkin huolimatta, että energiaa saan takuuvarmasti vähemmän, kuin fudgeista. Jotenkin sitä vain on niin jumiutunut tiettyihin rutiineihin ja ne sitten kokee jotenkin erityisen turvallisiksi.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (309 kcal)

Lounas: Elovena-hetki puuro, omena (178 kcal)

Välipala: Appelsiini, cottifrutti (152 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, porkkanoita (217 kcal)

Iltapala: 200g toffee -kevytjätskiä (240 kcal)

Yhteensä: 1096 kcal

Että tällainen puuropäivä tänään. Kyllä sitä EHKÄ voisi muutakin välillä syödä. Noh, asia korjaantunee huomenna, kun sain tänään tehtyä ruokaa, jota on sitten kätevä ottaa mukaan töihin. Sellaista kevyttä katkarapu-laatikkoa, johon heitin vaikka sun mitä kasviksia sekä valkosipuliperunoita -ja tietenkin paljon ihan oikeaa valkosipulia. Laskin taas ruuan energiasisällön ja aina sitä vain jaksaa ihmetellä, miten keveitä ruokia sitä itselleen tekeekin... Mutta saanpahan huomenna sitten ainakin mahan täyteen, sillä minähän vaikka pakotan itseni ottamaan sitä aamulla mukaan oikein kunnon annoksen. Jotenkin vain mahan täyteen syöminen on hassulla tavalla vaikeaa, vaikka tietääkin päänsä sisällä, että ruuassa on kaloreita sen ja sen verran. Jotenkin sitä tuntee syyllistyneensä johonkin pahaan, kun antaa itsensä syödä. Jotenkin sitä ei vain tunne ansaitsevansa.