Unet vain pahenevat ja pahenevat. Viime yönä olin unessani kavereiden kanssa mökillä ja juhlimme jotain valmistumista tai vastaavaa. Karkkia ei ollut silleen vähän tarjolla, vaan meillä oli "tarjoiluna" irtokarkkeja laatikoissa samaan tyyliin kuin jossain FilmTownissa. Hain koko ajan lautasen täyteen karkkeja ja ahdoin ne heti sisääni. Osa karkeistakin oli sellaisia nyrkin kokoisia, mutta ne hävisivät parempiin suihin alta aikayksikön. Lisäksi kaverini kuulustelivat minua tämän syömishäiriön tiimoilta ja lopulta uni kävi jo todella ahdistavaksi. Äh, näkisin vaihteeksi unta jostakin muusta, koska aamulla on aina sitten jotenkin kumma olo. Tavallaan syyllinen, vaikka ei oikeasti ahminutkaan.

Eilen pidin minikarkkipäivää ja söinkin hieman enemmän karkkeja, kuin normaalisti. Johtui kyllä tosin siitä, että ilta meni kokonaan treeneissä ja en yksinkertaisesti ehtinyt oikein koko päivänä kunnolla syödä. Että illaksi oli sitten "paljon kaloreita jäljellä" (inhoan tuota ajattelutapaani, ihan btw), joten otin sitten karkkia hieman enemmän. Oli namia ja Lostikin alkoi oikein parahiksi :) Yöllä oli nälkä.

Aamulla maha toimi taas pitkästa aikaa normaalisti, eikä ollut yhtään kipeä tai turvonnut. IHANA TUNNE PITKÄSTÄ AIKAA. Uskaltauduin sitten vaa`allekin ja aamupaino oli uskomattomat 43,1 kg. Se on tosi vähän, jos ottaa huomioon, miten paljon olen lähiaikoina ahminut. Voin ihan rehellisesti sanoa, että iso iso kivi vierähti sydämmeltä ja nyt uskallan taas hengittää. Töissäkin tuntui siltä, että pystyn mihin vain. Tosin iltapäivällä tahti alkoi hieman hidastua, koska oli niin helvetillisen kova nälkä. Söin kyllä ihan normaaliin tapaan, mutta ilmeisesti eilisen vähempi syöminen heijastui nyt sitten tähän päivään.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (292 kcal)

Lounas: Vadelma-mustikka rasvaton viili, 3 kiiviä (214 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, porkkanoita (189 kcal)

Iltapala: Vesimelonia, kevyt vadelmajäätelö (319 kcal)

Yhteensä: 1068 kcal

Huomenna olisi töitä, mutta onneksi tiedossa on lyhyt päivä. Lauantait ovat itseasiassa aina ihan mukavia päiviä töissä. Varmaan ihan mielialasta kiinni, sillä lauantai nyt vaan sattuu olemaan niin ihanan rentouttava päivä, kun ei "tarvitse" laskea (ihan kuin muuten siihen joku minua pakottaisi...) ja illalla saa herkutella. Ja nyt tietenkin vielä helpottaan oloa sekin, että tiedän pysyneeni ihan entisissä mitoissani, vaikka porukoilla tulikin ahmittua reilu viikko sitten oikein urakalla. Tällaista ylä- ja alamäkeä tämä elämä on.

Parhaan ystäväni piti tosiaan tulla kyläilemään huomenna, mutta valitettavasti hän ei päässytkään :/ Ihan rehellisesti harmittaa, vaikka aluksi olinkin ihan paniikissa syömisistä. Mulla on häntä niin kova ikävä. Noh, ei siinä, tulee sitten joku toinen viikonloppu tässä lähiaikoina kuitenkin. Toivon mukaan voisin jotenkin asennoitua (ihan muutenkin) siihen, ettei aina tarvitse olla kuin perseeseen ammuttu karhu, jos tulee yllättäviä vieraita/vierailuja/menoja. Eiköhän tätä "perusarkea" olen ihan tarpeeksi turvaamaan mun turvasyöminen, hohhoijaa. Jotenkin sitä vain on niin sidottu rutiineihin, että pienetkin muutokset voivat välillä tuntua maailman lopulta.