Ohoh, taas aika pitkä päivitystauko! Yksinkertaisesti en vain ole ehtinyt kirjoitella, on ollut niin paljon kaikkea muuta. Viikonloppukin hurahti tosi nopsasti, kun lauantai oltiin koiran kanssa kokeessa ja neidistä leivottiin valio :) Ja sunnuntai kieputtiin V:n kanssa Särkänniemessä. Herkkulakolla menee hyvin, edes Särkänniemessä en ostanut mitään herkkuja. Kun teki jotain mieli, ostin Cokis lightin. Eikä se tehnyt päivästä sen "huonompaa" vaikkei koko ajan ollut jotain naksua suussa. Syömässä käytiin pihveillä, itse otin valkosipulipihvin kasviksilla. Vaikka kauhean työn takana oli tuo ruokailupaikan valinta, kun joka paikassa oli vain tyyliin jotain pizzaa ja hampurilaisia...

Ainut "heikkohetki" on nyt viikonaikana ollut lauantaina, kun koirasta saatiin tosiaan valio. Ajattelin, että tämä on niin mahtava juttu, että sen kunniaksi voisin kyllä vaikkaa ostaa Candy Kingejä. Sitten rupesin miettimään, että miksi ihmeessä mun pitäisi palkita itseäni herkuilla? Miksen voisi nauttia juuri tästä hetkestä ilman, että sotkisin siihen taas ruuan? Lopputulokseen olen tosi tyytyväinen; tehtiin hyvää ruokaa (uunikasviksia ja kalkkunavartaita), kilisteltiin kuoharilla ja illalla söin muuten ihan normaalisti.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Al Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, omena

Lounas: Salaattia (lehtisalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, paprikaa, papuja)

Välipala: Cottifutti, omena

Päivällinen: Tomaattikeittoa + katkarapuja, 3 pientä porkkanaa

Iltapala: Fruit&Ice -sorbetti, 2 mandariinia

Tilasin tosiaan sen Orbitrekin ja hain sen postista perjantaina. Se on tosi kiva :) Oon treenannut sillä jo kolmena päivänä, kerrallaan 30 minuuttia. Hyvin sillä ainakin saa hien pintaan ja treenaaminen on kuitenkin suht kivaa, eikä sellaista yliraskasta. Tarkoitus olisi tehdä tuollaisia 30 min. treenejä suurinpiirtein päivittäin (eli 5-6 kertaa viikossa). Jos vaikka saisin sillä paikat vähän kuosiin ja läskit lähtemään. Tuntuu nimittäin vieläkin ihan toistaitoiselta, kun oon jotenkin niin levinnyt tämän kevään aikana :( Cipralex vissiin pitää mielialan ihan kohtalaisena, sillä pystyn elämään, vaikka läskit ahdistavatkin. Silti koko ajan jokin painaa alitajunnassa. Kokoajan vaan tuntuu, että jokin on pielessä. Erityisesti mulla on ihan järkyttävä maha-kompleksi (on kyllä ollut aina), sillä vaikka oon kyllä lihonut ihan "jokakohdasta" niin tuo maha on kyllä ylivoimaisesti se pahin. Yäk.

Kävin tänään K-kaupassa hamstraamassa Pirkan fruit&Ice -sorbetteja (ne on niin hyviä ja kevyitä + niiden syömisessä menee kivan kauan) ja tutkiskelin siellä muutenkin hyllyjä, kun harvemmin tulee K-kaupassa käytyä. Suolapähkinöiden yms. kohdalla oikein sydäntä kylmäsi, tuntui että se jätti pari lyöntiä väliin. Tuli vain hetkellisesti sellainen olo, että antaisin MITÄ VAIN, että saisin vain vetää kaksin käsin kaikkea suolaista. Onneksi pääsin sen yli aika nopeasti.