Hyvää uutta vuotta 2008!

Uusi vuosi siis vietettiin ihan kotona ja pelattiin lautapelejä. Kun lähdin töistä, niin ajattelin sitten vielä kuitenkin yhden kerran kysäistä V:ltä, että eikö herkut maistuisi. Vastaus oli, no että tuo sipsiä ;) Itse ajattelin aluksi olla ottamatta yhtään mitään hyvää (koska en ole sellaista ansainnut), mutta päädyin sitten kuitenkin ottamaan pelailun ohessa naposteltavaksi dippiä ja kasviksia (porkkanaa, lanttua, kurkkua ja paprikaa). Valvoa en jaksanut kuin ehkä vähän päälle kymmeneen, ei edes paukuttelu häirinnyt. Ja tänään nukuin sitten yhteentoista. Ja edelleen väsyttää, hoh hoijaa...

Aamusta käytiin koiran kanssa hyvälaatuisella lenkillä ja vähän treenaamassa, jonka jälkeen pystyi hyvällä omatunnolla rojahtamaan sohvalle ja katsomaan mäkihyppyä. Lenkin jälkeen paleli ihan älyttömästi, mutta kun söin tulikuumaa kasvisosekeittoa reilun lautasellisen, niin kyllä se olo alkoi siitä lämpenemään. Tekis aika paljon mieli kaikkea hyvää, mutta mun on pakko pysyä tiukkana :/ Eilenkin vielä töissä housut tuntuivat niin pinkeille, että ihan itketti.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena, 3 luumua (264 kcal)

Lounas: Omena, päärynä, 3 porkkanaa (255 kcal)

Välipala: Valio Profeel jogurttia (117 kcal)

Päivällinen: Kasvissosekeittoa (150 kcal)

Iltapala: Omena, päärynä, mandariini, 3 luumua (212 kcal)

Yhteensä: 998 kcal


Maha on taas kipeä, mutta milloinkapa se ei olisi. Mutta omapa on vikani, kun syön miten syön. Oikein tahallinen ärsytän sitä. Haluaisin vaan, että aika kuluisi nopeasti ja että laihtuisin nopeasti. Huomenna tulee seitsemäs päivä täyteen laihdutusta joulun jälkeen -kuinkahan kauan tässä kestää, ennen kuin olen taas alle 43 kg? Tai edes jotain sillä numerolla alkavaa? Tiedän niin hyvin, että mun ei niin pitäisi rueta tähän, mutta en vain kestä itseäni. Ennemmin kestän tämän huonon oloni.