Huoh, viikonloppu alkoi jo tänään :) Muuten ihan ok olo, mutta tuo likainen ja sateinen ilma vetää olon jotenkin niin saamattomaksi ja veteläksi. Ihan kuin ei muuten jo väsyttäisi tarpeeksi. Koiran kanssa en jaksanut tänään lähteä edes kunnon lenkille... kun en vaan jaksanut. Eikä koiraakaan ihan hirveästi huvita tarpoa tuolla kuran keskellä.

Paino on nyt taas yhden "pykälän" tipahtanut, eli eilen ja tänään se oli 44,2 kg. Että edelleen mennään oikeaan suuntaan, mikä on kiva huomata. Olen ennenkin pistänyt merkille, että se tipahtelee aina vähän sellaisen suuremman pompsin kerrallaan ja sitten taas pysyy samana. Jospa jo ensi viikolla 43-alkuisia lukuja? Ei haittais.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (201 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (162 kcal)

Välipala: 2 mandariinia (76 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 10 kalkkunaleikkelettä, kurkkua, porkkanoita (271 kcal)

Välipala: Päärynä (58 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1038 kcal

Jes, ei enää montaa tuntia Lostin 3.kauden päätösjaksoon! Tosin vähän huolestuttaa, että miten mun torstait tulevaisuudessa jatkuu, kun Lost loppuu ja Teho-osastoakaan ei tule tilalle :/ Kun torstai on aina ollut mulle jotenkin spesiaali ja siihen kuuluu herkkuttelu, edes pieni sellainen. Noh, ehkä en murehdi sitä juuri nyt.

Huomenna tosiaan lääkäriin, odotan sitä oikein mielenkiinnolla ja innolla!