Alkanut viikko on lähtenyt käyntiin ihan mukiinmenevästi. Ei ole pahemmin ahdistanut tai läskiahdistanut. Vaikka sama asia nuo kai minulla ovatkin. Eilen yritin vain syödä ruokia, jotka sulaisivat mahassa hyvin ja jotka eivät yleensä ole mahaani ärsyttäneet (mm. puuroa, viiliä, jäätelöä) ja välttää liikaa hedelmien popsimista ja erityisesti porkkanaa. Aika hyvin sainkin tuolla mahani kuntouttettua, sillä tänään maha on taas ollut ihan unelma. Eli edelleen yritän olla syömättä porkkanaa, niin vaikeaa kuin se onkin. Se vain on niin parasta naposteluruokaa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (194 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (157 kcal)

Välipala: Rasvaton mansikka-vanilja viili, appelsiini (184 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena, kurkkua, 10 leikkelettä (275 kcal)

Iltapala: Valio profeel jogurttia, 2 omenaa (225 kcal)

Yhteensä: 1035 kcal


Oon yrittänyt jatkaa tänään eilisellä linjalla. Ja edelleen maha on oikein tyytyväisen oloinen. Pepsiä tässä juuri nytkin kittaan minkä kerkiän ja maha vetää :) Loisto juttu siis. On muuten liian hyvää tuo Pepsi.

Mielialan kanssa ei ole ollut ongelmaa. Lenkkeilläkin olen jaksanut oikein hyvin. Olen niin niin onnellinen sen puolesta, että en sunnuntaina sortunut ahmimaan, sillä silloin tuskin näin hyvä olo olisi. Voi kun sillä hetkellä osaisi aina järkeillä asiat oikein päin, sillä vaikka ahmiminen onkin niin helvetin kivaa (ainakin siis aluksi) niin paska olo siitä vain loppujen lopuksi kuitenkin tulee.

Huomenna kuuden päivä ja torstaina pitäisi lähteä illaksi taas kouluttautumaan. Luvassa ruokailua, tietenkin, ja yritän olla ahdistumatta siitä. Jotenkin olen vain taas ihan hirveän herkkä suistumaan alavireiseen mielialaan ja se on vähän pelottavaa. Kun tosiaan syksyllä meni jo niin hyvin.