Koko eilisen päivän maha vaan kuoli. Oli siis ihan sekaisin, todella vaikea sanoa, että miksi ihmeessä. Tosin en jaksanut olla siitä yhtään pahoillani, sillä mun mahalla on taipumus reagoida kaikkeen vain ummetuksella, mikä nyt on tuhat kertaa pahempaa. Niin on aina ollut, jo ennen näitä laihdutuspelleilyjä.

Tämä päivä on ollut kaikin puolin miellyttävä :) Olin aamun shoppailemassa ja siitä jos jostakin tulen iloiseksi.  Tosin painossakaan ei ollut valittelemista; 47,0 kg. Tosin tavallaan odotin vähempää juuri tuon mahan oikkuilun takia, sillä nyt jos koskaan ei varmasti ollut suolistossa yhtään mitään. Mutta siis olen tyytyväinen! Aamulla vetäisin kaapista ekat vaatteet päälle ja ne näyttivät heti hyviltä. Kaupungilla sovittelin vaatteita ja nekin istuivat kivasti. On se vaan ihanaa tuntea niin. Jo siitä tunteesta jaksaa tällaista elämää. En inhoa itseäni, se on todella paljon se!

Tämän päivän syömiset ovat vähän mitä ovat. Jostakin syystä en jaksa tuntea mitään. Johtuu varmaan siitä, että mieliala on muuten niin katossa, etten jaksa nyt vaivata itseäni jollakin niin "turhalla" kuin muutama ylimääräinen kalori (joita ei luultavasti edes ole!) Eilenkin ostin ne karkit, söin hyvällä omatunnolla ja paino ei  siis todellakaan siitä määrästä noussut yhtään mihinkään! Hyvä minä!

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (levitettä ja kinkkua), jogurtti, kaakao

Välipala: 3 mandariinia

Lounas: Hedelmäpommi (= rasvaton viili, 2 kiiviä, omena)

Iltapala: Mustikka smoothie, mansikka pirtelö, suklaa pirtelö, puolikas daim

Aika paljon tuli siis nyt herkuteltua, mutta nyt on sentään perjantai-ilta ja V:n kanssa oli kiva värkätä noita pirtelöitä sun muita, sillä tilasimme VIHDOIN Magic Bulletin, jolla on maailman ihaninta tehdä drinkkejä sun muita :) Niin ja toki käytin rasvatonta jäätelöä ja maitoa yms. joten tuskin noissa paljon energiaa edes oli.

Huomenna pitäisi jaksaa herätä aikaisin koiran kanssa kisoihin... joten nyt nukkumaan.