En jaksanut tänäaamuna käydä vaa`alla, koska maha ei vieläkään toiminut kunnolla ja en halunnut pilata fiilistä heti aamusta jolloin hirveillä lukemilla. Noh, kyllähän se maha nyt vähän jo toimii, mutta edelleen jotenkin epämiellyttävä ja lihava olo ihan vain sen takia, että maha pömpöttää kuin mikäkin pallo. Saa nähdä menenkö huomennakaan, tekisi kyllä mieli. Kun ei se paino nyt millään voi paljoa koholla olla, ei näillä syömisillä. Vitsi kun saisi mahan toimimaan yhtä hyvin, kuin se on nyt jo jonkin aikaa toiminut. Hassua sinällään, että kun ennen oli ihan normaalia, että se ei toimi useaan päivään, niin nyt yhdenkin päivän toimimattomuus tuntuu jo ummetukselta.

Käytiin tänään koiran kanssa kahden tunnin lenkillä ja siitä tuli hyvä olo. Lähinnä sen takia, että kerrankin jaksoi oikein "lenkkeillä" eli kävellä reippaasti, niin että tuntui jopa siltä, kuin urheilisi :) Kun usein se tuppaa vain olemaan sellaista laahustamista väsyneenä remmin jatkeena. Melkein nautin liikunnasta, se on jo paljon minulle.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (260 kcal)

Välipala: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa (190 kcal)

Ruoka: Puuroa, kananmuna (195 kcal)

Välipala: 3 mandariinia (99 kcal)

Iltapala: Omena, 3 mandariinia, porkkanoita (299 kcal)

Yhteensä: 1043 kcal

Laskin tuon aamupalan kalorit (jälleen kerran) uudestaan, kun tiedän viimeinkin levitteen oikean kulutuksen. Olin arvioinut sen aikalailla yläkanttiin, eli 40 kcal liikaa. Pieni juttu taaskin, mutta tärkeää minulle. Aika raa`asti pyöristelen muutenkin noita määriä ylöspäin, pitäisi päästä siitä tavasta eroon.