Onpas ollut jotenkin rasittava päivä. Heräsin aamulla mahakipuun, joten ajattelin, että kohta vessaan on mentävä juoksujalkaa. Kun kuitenkin nousin, tunsin mahan jotenkin oudosti kramppaavan, mutta vessaan ei ollut kuitenkaan asiaa. Kun katsoin itseäni peilistä, maha oli ihan käsittämätön pallo ja kipea kuin mikä. Aamupalankin syöminen sattui -puhumattakaan siitä, kun kävelin töihin. Ihan kuin joku olisi viilellyt puukolla mun sisäelimiä :/

Töissä olikin sitten kamala kiire oikeastaan koko päivän ja pinkeältä tuntuva kipuileva maha ei sitä ainakaan tehnyt helpommaksi. Jossain vaiheessa alkoi ihan oksettaakin, mutta onneksi se meni ohi. Ehdinkin jo luulla, että tässä ollaan ihan mahatautiin sairastumassa... Töissä sain syötyä ihan ok, mutta edelleen se sattui ja tuntui, kuin ruoka ei liikkuisi mahalaukusta eteenpäin. Kun katsoin itseäni peilistä, minua lähinnä nauratti. Hitto, miten ihmisen maha voikin olla pyöreä!

Ja kun eilen menin hehkuttamaan siitä, ettei minulle tuputettu töissä ystävänpäivä -leivoksi, niin johan niitä tänään sitten piti tuputtaa... Hohhaijaa, onneksi moni muukaan ei niihin koskenut, joten myös minä pystyin kieltäytymään kohteliaasti. Toivottavasti ne nyt tekivät kauppansa, jottei enää huomenna tarvitse niistä ahdistua...

Kun tulin kotiin, maha yritti jo vähän toimiakkin, mutta edelleenkään ei olo ole mikään kummoinen. Onneksi kohta kuitenkin alkaa Lost ja Fudget odottelevat kaapissa, sillä käytiin tänään tosiaan kaupassa ja nyt on taas karkkia lauantaiksikin. Paino (ja epätietoisuus siitä) ahdistaa jotenkin älyttömästi, mutta karkkipäivät aion pitää ja piste. Jotenkin nyt vain haluaisin tietää, etten ole lihonut. Toisaalta kuinka voisinkaan olla, kun olen syönyt ihan niinkuin aikaisemminkin tässä, jolloin paino pyöri siinä 44,0-44,2:n kieppeillä oikein mukavasti. Mutta ahdistus mikä ahdistus. Tänään en tosiaan sattuneesta syystä vaa`alla vieraillut, pitää nyt katsoa, mitä masu tuumaa huomenaamuna. Jotenkin vain ei viitsi tieten tahtoen mennä mieltänsä pahoittamaan, mutta taas toisaalta epätietoisuuskin on stressaavaa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (320 kcal)

Lounas: Papu-kasvis -laatikkoa (229 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruis -puuroa + vadelmia (133 kcal)

Iltapala: 9 kpl vaniljafudgeja (~600 kcal)

Yhteensä: 1336 kcal

Jotenkin hirveä stressiahdistus päällä tuosta mun aamupalasta. Kun mähän joskus laskin mun levitteen (30% Keiju kasvisrasvalevite) kulutuksen, mutta nyt tuntuu, ettei se enää pidä paikkaansa. Tai siis että levitettä menee enemmän, kuin sitten viime laskelman. Olenkin nyt sitten pitänyt siitä kirjaa ja pelolla odotan, kuinka paljon enemmän kaloreita oikeasti saankaan tuosta aamupalasta. Ei kai sillä oikeasti ole mitään käytännön merkitystä, mutta minä olenkin tällainen sairas ihminen, joka purkaa kaiken ahdistuksensa ruokaan ja omaan ulkonäköön. Pah.

Onneksi kohta saan fudgeja, jospa edes hetkeksi pystyisin rentoutumaan ja nauttimaan niistä oikein kunnolla. Olisin sen toden totta ansainnut.