Viikonloppu meni kokonaisuudessaan mahtavasti! Lauantaina en tosiaan sitten mennyt ahmimaan, enkä myöskään eilen sunnuntaina, vaikka en laskenutkaan ja nautin taas pussillisen Candy Kingejä. Tänään aamulla herätessäni olo oli mitä mahtavin, mistään ei olisi voinut päätellä, onko takana 2 karkkipäivää vai 2 tiukasti kontrolloitua laskemispäivää. Näytin hyvälle, maha toimi ja vaaka näytti aamupainoksi 43,3 kg. Ei siis mitään väliä, vaikka syönkin karkkia kahtena päivänä peräkkäin. Ehkä toistan itseni tässä, pahoittelen, mutta tuntuu vain niin hyvälle, kun tuo sunnuntaikin on nykyään sellainen vapautunut normaalin ihmisen päivä.

Huomion arvoista on myös se, että vaikka esim. eilen illalla söinkin karkkia enkä laskenut kaloreita, niin en silti alkanut ahmimaan tai edes muuten herkuttelemaan. Söin oikeastaan ihan samalla tavalla, kuin muutenkin. Noh, ehkä vähän jätskiä aamupalan päälle, mutta määrällisesti itse asiassa liiankin vähän, koska oltiin käytännössä koko päivä kokeessa koiran kanssa ja kotiin tullessa oli jo huutava nälkä. Ja vaikka se mun pussi aika iso taas olikin, niin ei tullut yhtään ähkyä ja tänään aamulla tosiaan oli kova nälkä herätessä. Eihän tuo sinällään ole yllättävää senkään takia, että porukoilla ollessa syön paljon enemmän/erilaisia ruokia kuin kotona, ja silti en koskaan liho siellä yhtään. Pikkuhiljaa alan luottaa faktoihin.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (273 kcal)

Lounas: 200g rasvatonta mansikkajäätelöä (200 kcal)

Päivällinen: Kanasalaattia (kanaa, jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia) (239 kcal)

Välipala: Omena, kevyt vadelmajäätelö (122 kcal)

Iltapala: Vesimelonia (228 kcal)

Yhteensä: 1062 kcal

Kuten syömisistä huomaa, mulla oli tänään vapaapäivä. Ei ehkä kauhean järkevää vetää jäätelöä päiväruuaksi, mutta kun teki niin mieli. Taas on ollut ihan älytön jäätelöhimo, vähän aikaa se oli poissa, mutta nyt on taas päässyt valloilleen. Päivälliseksi tein ihan omakätisesti kanasalaatin, joka oli kyllä ihan ylihyvää. Teki alunperin mieli Hesburgerin kanasalaattia, mutta ihan yhtä hyvä tuo omatekemäkin oli. Ja tuli varmasti myös edullisemmaksi. Jatkossa voisi yrittää syödä esim. just tuota kanasalaattia useamminkin, jotta saisin edes välillä lihaa ja proteiinia. Pelkällä puurolla kun ei pitäisi mennä viikosta toiseen.

Maha on taas ollut ihan ihmeellinen koko illan. Ei edes yhtään kipeä, mutta ihan järkyttävän sekaisin. Huh. Lisäksi kaikki tuntuu taas tulevan ihan sulamattomana ulos, tiedä nyt taas mikä on pielessä.