Enpä muista, milloin olisi viimeksi ollut näin kiva startata työviikko maanantaina. Siis kun ei ollut viikonloppuna ahminut. Ja silti eilinen oli jotenkin tosi vaikea päivä töissä, tuntui taas vaan ahdistavan, vaikka siihen ei mitään selkeää syytä ollutkaan. Noh, illalla alkoivatkin sitten menkat, mutta ei mulla kyllä koskaan ole nuo hormonaaliset tekijät mielialaan vaikuttaneet. Olen vain tällainen vammainen. Onneksi illalla lähdettiin koiran kanssa treenaamaan, piristyi mielialakin kummasti! Ja illalla sai vielä jännätä jääkiekkoa.

Tämä päivä onkin sitten mennyt ihan hyvissä fiiliksissä menkkakivuista huolimatta, en edes ole mitenkään pahemmin turvoksissa. Tosin lähiaikojen ahminen on tehnyt sellaisia turvotuksia, että voihan olla, että tämä ei vain nyt tunnu miltään niihin verrattuna. No oli miten oli. Maha on ollut aika sekaisin, kiitos antibiootti kuurin (sitä saa, mitä tilaa), mutta ei häiriöksi asti. Kyllä mä ehdin vessassa käymään.

Kevät on tänä vuonna tuntunut oikein ihanalle, on tehnyt hyvää saada valoa ja pahin väsymyskin on sitä kautta poissa. Todella mukava olo, sillä aikaisemmin olen jotenkin kokenut kevään ahdistavaksi. Tänäänkin nautiskelin, kun sain ensimmäisen kerran laittaa tennarit jalkaan ja lähteä koiran kanssa lenkille loskan alta paljastuneelle asfaltille. Tuli ihan mieleen, kun joskus lapsena keväällä sain laittaa ekaa kertaa lenkkarit ja kevättakin ja sitten lähdettiin kaverin kanssa ihan kahdestaan hampurilaisille lähellä olevaan kioskiin. Oi niitä aikoja.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (194 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (161 kcal)

Välipala: Rasvaton mansikka-vanilja viili (100 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, lanttupaloja (237 kcal)

Iltapala: 5 riisikakkua (aamupalajuustoa, leikkelettä), omena, 2 cracottea (aamupalajuustoa) (336 kcal)

Yhteensä: 1028 kcal

Nälkä on taas kadonnut jonnekin. Välillä tuntuu ihan oudolle, kun jaksaa niin hyvin, vaikka ei ole syönytkään kunnolla. Onhan se tavallaan ihan kiva, mutta en kuitenkaan haluaisi nälkätuntemuksiani tappaa, koska niitäkin elimistö välittää kyllä ihan aiheesta. Siksi yritän kuitenkin syödä suht säännöllisesti.

Ensi viikon mökkireissu kummittelee mielessä koko ajan.