Karkkipäivä on nyt ohi ja siitä jäi kieltämättä pintaan todella hyvät fiilikset! Söin koko päivän mitä ikinä huvittikaan (mm. leipää, jäätelöä ja kalapuikkoja) mutta en missään vaiheessa sortunut ahmimaan (eikä edes tehnyt mielikään). Illalla söin sitten ison pussin irtokarkkeja ja katsoin Lostia. Hieman ahdisti, kun tarkastelin mahaani peilistä ennen nukkumaan menoa, mutta ihan suhteellisen levollisesti rupesin kuitenkin nukkumaan. Yllätys oli suuri, kun aamulla se "nätti masu" oli taas palannut ja aamupainokin mukavat 43,1 kg, muutosta ei siis käytännössä eiliseen painoon, joka oli 42,9 kg. Että ihan mahtava olo.

Olen kyllä vähän kipeänä :/ Nenä on tukkoinen ja olo muutenkin sellainen flunssaisen nihkeä. Yöllä ajattelin jo saaneeni mahataudinkin, kun kesken yötä maha meni yllättäin ihan kuralle ja oli sellainen kipeä ja oksettava olo. Meni onneksi äkkiä ohi, ota nyt tuosta mahasta taas selvää.

V tulee tänään kotiin, on mulla ollut sitä vähän ikäväkin ;) Tosin on ollut kivaa olla yksinkin taas vaihteeksi, tehdä vähän omia juttuja ja nauttia oman itsensä seurasta. Yllätyin myös siitä, kuinka hyvin itse asiassa pärjään ilman toisen ihmisen apua, en siis olekaan ihan totaalisen avuton -enemmän se taitaa olla sellaista opittua avuttomuutta. Esim. eilen kaupassa mulla ei ollut minkäänlaista ongelmaa, ei edes raskaiden kauppakassien kanssa, kun vein ne autolle ostoskärreillä ja ajoin kotona auton ihan ulko-oven eteen. Ja ihan ripeästi tuli muutenkin siellä kaupassa käytyä ja laskukin oli ihan kohtuullinen.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (aamupalajuustoa, salaattia), omena (290 kcal)

Välipala: Omena (72 kcal)

Lounas: Porkkanoita, rasvatonta mansikkajäätelöä (190 kcal)

Päivällinen: Ruispuuroa, omena (168 kcal)

Iltapala: Minttu-suklaa kevytjäätelöä (280 kcal)

Yhteensä: 1000 kcal

Syön nykyään aika paljon jäätelöä, siitä on tullut oikein mun turvaruoka. Kun kaloreita noissa kevytjätskeissä on kuitenkin aika vähän, niin miksipä en söisi niitä esimerkiksi jogurtin sijaan, kun ovat kuitenkin todella paljon maukkaampia. Ja samalla saan hieman makean himoani tyydytettyä.

Tänään pitäisi taas kokkailla ensi viikon eväät töihin. Ajattelin taas keitellä kasvissosekeittoa, raaka-aineina tällä kertaa lanttu, porkkana ja tietenkin mielihyvä perunahiutaleet. Viime viikolla maistuivat ainakin hyvin, mikseipä siis jatkettaisi samalla linjalla. Ensi viikko onkin muuten käytännössä mun viimeinen viikko työharjoittelua ja sitten olisi edessä viikon mittainen loma valmistujaisineen. Ihanaa.