Tänään olo on jo kutakuinkin normaali. Näytin aamulla peilistäkin ihan kivalle, mikä tuntui ihan kivalle. Vaakaa vältän kuitenkin vielä jonkin aikaa, mutta leipää sain jo aamupalalla menemään. Tai siis annoin itselleni luvan sitä syödä. Terapeutin tutustumiskäynti jännitti hieman, mutta ihan turhaan, sillä löysin perille oikein hyvin ja tultiin mukavasti juttuun :) Tarkoitus olisi saada B-lausunto vetämään nyt syyskuun alussa (kun mulla on aika lääkärille) ja itse terapia voitaisiin aloittaa sitten syyskuun loppupuolella tai lokakuun alussa.

Tänään oli tosiaan vain sellainen tutustumiskäynti, joten mitään syntyjä syviä ei vielä päästy puimaan. Lisäksi olin koko ajan jotenkin kireä, kun vahtasin kelloa, jotta ehtisin töihin (josta sitten kuitenkin muutaman minuutin myöhästyin...) Jatkossa olisikin sitten tarkoitus sopia nämä ajat niin, että ne kävisivät minunkin aikatauluuni paremmin. Voi olla aika haasteellista, koska hän puhui kahdesta kerrasta viikossa ja mun työaika on kuitenkin mitä on, eli pääsääntöisesti 9-17. Katsellaan.

Olo ei onneksi enää ole sellainen äklö, vaan jo ihan "normaali". Tiedä sitten johtuuko siitä, että olen syönyt jo lääkettä muutaman päivän (ja kroppa alkaa tottua uuteen annostukseen) vai alkaako tässä vain se ahmimisen jälkeinen krapula helpottaa. Mahakin alkoi tänään toimia ihan kunnolla, mikä on ihan hemmetin helpottavaa. Harkitsinkin jo Movicolin tai vastaavan ostoa töistä, mutta onneksi jätin väliin. Eivät nuo Movicolit taikka laktuloosin suolta totuta, mutta silti voisin jättää hyppäämättä tuohon oravanpyörään. On nimittäin pieni riski, että alkaisin käyttää ko. lääkkeitä hieman vääriin tarkoituksiin.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (280 kcal)

Lounas: Rasvaton viili + 3 kiiviä (194 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa, omena, 2 porkkanaa (209 kcal)

Iltapala: Vesimeloonia, 2 porkkanaa, kevyt vadelmajäätelö (310 kcal)

Yhteensä: 1047 kcal


Huomenna karkkipäivä, ei laskemista ja toivon mukaan ei ahmimistakaan. Ihanaa olla vapaalla, sainkin oikein kunnon pehmeän alun töihin loman jälkeen! Lisäksi tarkoitus olisi huomenna käydä vähän katselemassa ja toivon mukaan myös ostamassa jotain uutta kotiin, mikä nyt on aina ihan älyttömän mukavaa puuhaa :)

Ja aion muuten nukkua pitkään, olen taas ihan liian väsynyt!