Olo alkaa taas pikkuhiljaa tasoittumaan. Tänään en oikein ole saanut syötyä kunnolla, joten ajattelin illalla vaikka sitten ottaa pienen määrän karkkia. Ihan vaikka niinkuin palkkioksi onnistuneesta päivästä. Ihme, ettei nälkää juuri ole, vaikka töissäkin piti kiirettä ja normaalisti vatsa olisi huutanut tuollaisilla syömisillä. Ehkä nyt vaan on vielä viikonlopusta niin paljon varastossa tai jotain.

Mahaan koski oikeastaan koko viime yön, mutta se tuskin enää oli vatsatautia. Luulen nimittäin kovasti, että söin vain eilen niin reilun satsin porkkanaa (josta olen yrittänyt vähän pitää taukoakin), että maha meni vähän hämilleen. Maha on siis jo rauhoittunut, tosin ei ole jumissakaan, mitä eniten pelkäsin. Hyvä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena (184 kcal)

Lounas: Kurkkua, omena (85 kcal)

Välipala: Appelsiini, omena (135 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 4 porkkanaa (243 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 917 kcal

Huomenna töiden jälkeen jälleen kerran koulutukseen ja se ahdistaa syömisten osalta vähän. Toisaalta olen päättänyt olla syömättä mitään, toisaalta en tiedä, kehtaanko ihan oikeasti. Mitä työkaverikin siitä tuumaa. Valittelen sitä, että paranemismyönteisyyttä minusta ei saa irti puristamallakaan, oon vaan liian väsynyt pistämään vastaan.