On kyllä ollut todella heikko olo koko päivän :/ Aamulla paino oli taas tullut hieman alas, eli se oli aamulla 45,6. Koko ajan oikeastaan nälkä, joka ei lähde pois, vaikka siihen jotain söisikin. Pitäisi varmaan ihan oikeasti syödä vähän raskaammin -sitten se ehkä menisi pois. Mutta kun mulla on niin kovat paineet pitää tämä paino. Oikein stressaa. Hitto kun stressaa näköjään oli tilanne mikä tahansa, lihoi tai laihtui. Tänään koiran kanssa treeneissäkin ajatukset olivat jotenkin poissa, tuntui pahalta. Miksi en uskalla syödä, vaikka just nyt mulla ei ole mitään syytä laihduttaa?

Huomasin tänään, kuinka koukussa olen keittiön vaakaan. Melkein kaikki ruuat pitää punnita, jos määriä ei voi laskea suoraan kappalemääristä (kuten esim. leipäviipaleet). Tuntuu, että tämä vain pahenee koko ajan, pääsisimpä jo puhumaan jollekin. Huomenna olisi ne verikokeet, vaikka tuskin niissä mitään on. Mähän kuitenkin syön enkä sinänsä ole kuin ehkä juuri ja juuri alipainoinen. Mutta ei tämä kyllä ihan normaalia elämää ole.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (330 kcal)

Välipala: 2 mandariinia (80 kcal)

Ruoka: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, 2 mandariinia, salaattia + salaatinkastiketta (370 kcal)

Välipala: Mandariini (40 kcal)

Iltapala: 3 porkkanaa, kiivi, kevyt jäätelöä 150 g (310 kcal)

Yhteensä: 1130 kcal

Kalorimäärä ei kyllä vieläkään tyydytä. Yritin oikein lisätä nyt tuon jäätelön tuohon iltapalaan, mutta silti en yllä edes siihen 1200 kaloriin. Hassu juttu, nytkin tuntuu, että tuossa iltapalassa on ihan liikaa ja olen tavallaan huono ihminen, kun menen syömään tuota jäätelöä.

Onkohan mulle edes loppujen lopuksi oleellista tuo syöty kalorimäärä (siis pään sisäisesti). Kun loppujen lopuksi tuntuu siltä, että juuri jonkun hyvän asian (esim. juuri tuo jäätelön) syöminen aiheuttaa sellaisen ahdistustuskan. Että jos tavallaan paino on huomenna noussut, niin alan heti syytellä itseäni tyyliin "siinäs näit, mitäs menit syömään". Mutta jos paino on noussut vaikka olen syönyt vain noita "turvaruokiani" niin sitten en voi ainakaan itseäni syyttää, koska kaikkeni olen antanut. Hitto kun sitä pitää olla TYHMÄ.

Ps. Tuo jäätelö, jota kohta otan on sellaista vanilja-minttusuklaata. Voi nam nam :) Tosin sairashan sitä on, kun ei voi vahingossakaan ottaa muita kun noita Valion kevyt -jätskejä...