Olen edelleen puolikuntoisena :/ Maha ei edelleenkään osoita rauhoittumisen merkkejä. Illalla ravasin vessassa melkoisesti, mutta lopulta vain päätin, etten enää mene vessaan, vaikka mahaa kuinka vääntäisi. Sain onneksi nukuttua ihan hyvin, mutta aamulla taas heti ensimmäisenä piti rynnätä vessaan ja ihan kurallahan se maha oli, kuten vähän aavistelinkin. Päivällä töissä kestin mahaa jotenkuten, mutta nyt iltaa kohden se on taas pahentunut. Vessassa ei ole sentään tarvinnut rampata eiliseen tahtiin, mutta maha on kipeä ja turvonnut pyöreäksi kuin mikä. Ei kivaa. Lisäksi päänsärky vaivaa edelleen ja kaulalta imusolmukkeet ovat turvoksissa. Todella loistavaa, jos olen tulossa kipeäksi juuri pääsiäislomalla. Noh, täytyy vain toivoa, että tämä olisi jo ohi menossa...

Aamupaino oli tänään 43,4 kg. Eli hyvin hyvin neutraalia. Jos ei tuota masua ja päänsärkyä oteta huomioon, niin olen noin muuten voinut tänään ihan hyvin. Toki esim. töissä päänsärky oli välillä sen verran häiritsevää, että vei multa terää, mutta sellaista heikotus -oloa ei ole nyt pitkään aikaan ollut, mikä on aivan ihanaa! Samoin mieliala on ollut sellainen suhteellisen normaalia koko alkuviikon, mikä on myös hyvin positiivista. Ehkä tiedossa oleva loma on saanut mielialan nousemaan? Ollaan siis lähdössä pääsiäiseksi mun porukoille ja odotan sitä innolla. Jotenkin helpottavaa sekin, että nyt jo tiedän, että pystyn olemaan siellä ahmimatta :) Ei siis tarvitse stressata reissusta etukäteen siltä kantilta. Samalla myös jotenkin alitajuisesti olen helpottunut siitä, että saan lomaa myös kaloreiden laskemisesta ja muutenkin syöminen on tavallaan vapaampaa ja helpompaa -ja varmasti myös monipuolisempaa! Äiti kun tekee niin ihania, mutta kuitenkin terveellisiä, ruokia.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä + salaattia), jogurttia (309 kcal)

Lounas: Elovena Hetki -puuro, omena (174 kcal)

Välipala: Viili, omena (163 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, appelsiini (203 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, 5 kiiviä (226 kcal)

Yhteensä: 1075 kcal

Aika yksipuolista, pakko myöntää. Tarvitsisin rasvaa ja proteiinia, mutta nuo ruuat vain ovat niin tuttuja turvallisia, että on todella vaikea syödä jotakin muuta. Kaiken kukkaraksi mun tekee esimerkiksi puuroa ihan älyttömästi mieli aina kun tulen töistä, joten ei siinä sitten viitsi väkisin syödä jotakin "sopivampaa". Kai se on edelleen tärkeintä, että syön edes jotakin? Yritän aina ajatella asiat siltä kantilta, mutta onkohan se vain itselleen valehtelua?