Huoh, en oikein jaksaa ajatella saakka sitten kirjoittaa. Tänään oli kuitenkin lääkäri, jossa sain aika hienosti ajatuksia ulos, yllättävän hyvin jopa. Sain puettua sanoiksi asioita, joita on ehkä ollut vaikeaa ymmärtää. Pakko sanoa, mutta nautin oikein taas kerran, kun sain puhua jollekin. Saada oikein hyvällä omatunnolla kaataa kaiken jonkun niskaan. Lääkäri oli taas todella mukava, mutta tuntui, ettei aina ihan ymmärtänyt ajatuksiani. Taas hän hoki, että älä nyt anna painon tippua tuon 45:n alapuolelle. Yritin kertoa, ettei se nyt vain ole niin helppoa, koska syöminen ahdistaa ja lihominen pelottaa. Hohhoijaa, ihanaa kun pian saan puhua ihan psykologille, lääkäri on kuitenkin "vain" lääkäri.

Masennuslääkkeitäkin oli tällä kertaa tarjolla. Kieltäydyin niistä kohteliaasti. En vain jotenkin halua. En halua nähdä itseäni hyvänä, koska en sitä oikeasti ole. Pelottaa, että lääkkeet vievät minulta kontrollin ja olen vain tyytyväinen itseeni ja lihon rumaksi possuksi. En halua sitä, en sitten millään. Se olisi liian pelottavaa. Noh, pitää nyt katsella vielä tilannetta, ei kai tämä tällaisenakaan voi jatkua. Pelottaa vain, että jossain vaiheessa romahdan, kun en vain jaksa. Mitään.

Tänään alkoi se koulukin. Sen kunniaksi mahakaan ei halunnut aamulla toimia, vaan jouduin punnitsemaan itseni suolisto täynnä tavaraa. Oikein hehkeää. Aamupaino olikin sitten 45,1 kg. Pitäisi kai olla tyytyväinen, mutta en vain ole. En, kun kerran nyt on se 44:kin jo katsastettu. Nyt päivällä maha onkin sitten ollut sekaisin ja turvonnut. Olo senkuin ihkuuntuu. Jospa huomenna vähän parempi mieli kaikin puolin?

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (300kcal)

Välipala: Omena, 2 mandariinia, tomaatti (166 kcal)

Ruoka: Jauhelihakeittoa, omena, tomaatti (300 kcal)

Välipala: 3 mandariinia (75 kcal)

Iltapala: Kevyt toffee -jäätelöä, porkkanoita (240 kcal)

Yhteensä: 1081 kcal

Aamupala vain jaksaa ahdistaa. Miten siinä voi olla niin paljon kaloreita, vaikka syön nuo leivät ehkä sekunnissa? Olen tässä miettinyt, pitäisikö vakkariaamupalaa muuttaa, mutta toisaalta sitten en saisi leipää enää ikinä :( Katsellaan nyt. Ei se puurokaan pahaa ole, mutta kyllä leipä on aina leipää. Niin mun heikko kohta karkkien lisäksi.