No joo, tällaista tää nyt näköjään on *pyörittelee silmiään* Aamupaino oli 45,5, eli tällä kertaa muutosta eiliseen +600g. En kyllä jaksa siitä juuri nyt stressata, sillä näköjään tuo paino nyt haluaa heilua miten sattuu, ehkä taas huomenna ollaan alle 45?

Erittäin hyvä olo on ollut koko päivän. Tuntuu rehellisesti siltä, että on syönyt tarpeeksi. Kalorit kyllä kielivät vähän muuta, mutta tärkeintä kai mulle tässä vaiheessa on saada nuo syömiset edes joten kuten sujumaan. Koirankin kanssa lenkillä ihan oikeasti jaksoi kävellä reippaasti, ei ollut sellainen heikotus-olo, niinkuin aika usein tuppaa olemaan. Ylämäessäkään jalat eivät menneet spagetiksi, se oli hyvä tunne.

Maha toimii edelleen, jopa vähän liian rajusti. Tai noh, mulle mikään ei ole kyllä liian rajusti, sillä kaikki muu, paitsi ummetus on pelkkää plussaa. Heti sängystä noustuaan on kiiruhdettava vessaan, muuten ei tule mitään :D Olen sitten edelleen aina huitaissut sen lasin vettä tyhjään mahaan ennen aamupalaa, tuskin siitä haittakaa on.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (300 kcal)

Välipala: 4 mandariinia, omena (240 kcal)

Ruoka: Peruna + tonnikalakastiketta (315 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, kevyt-jäätelöä (265 kcal)

Yhteensä: 1120 kcal