Hassua, tänään on ollut niin järjettömän loistava olo, ettei sitä oikein meinaa todeksi uskoa :D Siis voisiko elämä olla tällaista aina? Voi se olisi ihanaa. Jaksan puuhastella, olen hyvällä tuulella, höpötän, paketoin lahjoja, hymyilen. Niin erilainen olo verrattuna eiliseen, jolloin olo oli vain turvonnut ja vetämätön. Väsytti, palelsi, koski päähän, inhosin itseäni, murehtelin. Miten voi yhdessä yössä olo vaihtua näin totaalisesti -ihmettelen!

Aamupaino oli tänään 44,8. Se on VÄHÄN, liian vähän. Mietinkin tässä, että onko loistava oloni psykologista, eli johtuuko se tuosta alhaisesta painosta ("olen ihanan laiha, pystyn mihin tahansa") mutta kun fyysinen olo on näin hyvä, niin tuskin se siitä on kiinni. Olen tänään yrittänyt syödä hyvin, mutta aika vähän kuitenkin. Nyt illaksi on onneksi herkkuja luvassa ja aion nautiskella ne niin hyvällä omatunnolla :)

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti, omena (380 kcal)

Ruoka: Puuroa, kananmuna, porkkanoita (255 kcal)

Välipala: 4 mandariinia, omena (240 kcal)

Iltapala: Muutama karkki, 9 kpl vanillafudgeja (500 kcal???)

Yhteensä: 1375 kcal

Olen yrittänyt kiinnittää huomiota tuohon proteiinin saantiin, koska ruokavalioni koostuu ihan liikaa lähinnä hedelmistä ja kasviksista. Tuo kananmunan syöminen ruualla oli ihan spontaani idea, mutta erittäin hyvä sellainen! Voisi rueta syömään kananmunia useamminkin, niistä saisi sekä rasvaa että proteiinia, joita tuskin saan ruokavaliostani tarpeeksi. Ja voi että se oli hyvää, en muistanutkaan että kananmuna oli niin hyvää!