Aamupaino oli tänään 46,6. Onhan se nyt paremmin kuin eilen, mutta silti vain ällöttää nämä tulleet läskit. Pitää toivoa, että paino olisi laskusuhdanteessa vielä huomennakin. Toisaalta maha kyllä jo toimii normaalisti yms. joten eiköhän se pahin turvotus ole laskenut ja piparit ja suklaat menneet vessanpönttöön. Noh, toivossa on ainakin hyvä elää.

On ollut koko päivän sellainen olo, etten pysty mihinkään. En vain kykene, en jaksa, en voi. Haluaisin vain olla peiton alla piilossa. Syömiset ovat onneksi ihan ok, mikä on tietenkin positiivista. Helpottavaa on ainakin se, ettei minulla ole enää vaaraa ahmimisvaihteen jäämisestä päälle -muistan nimittäin sen ajan, kun ahminta vain jatkui päivästä toiseen ja viikosta viikkoon... Nykyään sentään saan ahminnan aisoihin, eli en jatka enää aamulla, vaikka illalla olisikin ollut ahmimiskohtaus.

Uusivuosi ahdistaa. Mun pitäisi olla kavereiden kanssa eli herkuttelua tiedossa. En halua sortua ahmimaan (juuri nyt tavallinen herkuttelukin tuntuu liialta) mutta en kestä olla syömättäkään. Heti siitä kuitenkin alkaisi supina, että mulla on taas ongelmia syömisen kanssa. Luultavasti uutta vuotta vietettäisiin vielä meillä, eli mun pitäs tänne oikein tarjoilut järjestää. AHDISTAA. Haluaisin mennä porukoille, siellä kun ei kukaan pakota syömään mitään, mitä en halua. Siellä ei tarvitsisi salailla ongelmaansa. Mutta pelkään kavereiden suuttuvan, jos en ole heidän kanssaan :(

Ihan kuin ei muutenkin jo ahdistaisi ihan kaikki.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (300 kcal)

Ruoka: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, omena, 3 mandariinia (380 kcal)

Iltapala: Omena, porkkanoita, jogurttia, 2 mandariinia (315 kcal)

Yhteensä: 995 kcal