Aamupaino oli tänään edelleen 46,3. Ihan ok kaikin puolin. Nyt mahakin on aika sekaisin, mutta se nyt vaan on plussaa. Mieluummin niin päin, kuin se, että maha ei toimi. Muuten olo on kaikin puolin hyvä, jotenkin rauhaisa tämän syömisen suhteen. Siis että tänään en ole stressannut asioista, lihominen ei pelota. Siis kun normaalistihan jo stressaan etukäteen kavereiden näkemistä, pikkujouluja sun muita, joissa ehkä joutuisi syömään. Tai siis ihan rehellisesti mua ei pelota itsessään se syöminen vaan lähinnä pelkään alkavani ahmia. Se on se worst case scenario.

Huomasin tänään, miten paljon mietin ruoka-aikoja. Tänäänkin heti kun olin lopettanut ruokailun, katsoin kelloa, ja mietin monenko aikaan söisin seuraavaksi. Lisäksi esim. koulussa aina speluloin, että monelta on "sopivaa" syödä seuraavan kerran aamupalan jälkeen. Jostain nimittäin mulle on iskostunut se neljän tunnin välein syöminen ja jotenkin ajattelen, että jos syön useammin, niin se on tavallaan turhaa. Vaikka asia ei oikeasti ole yhtään niin.

Tehtiin tänään niin hyvää ruokaa, sellaista unkarilaista kasvispataa. Siihen tuli sipulia, selleriä, paprikaa, perunaa, tomaattia ja valkosipulia. Ai vitsi että se oli hyvää! Söin sitä ihan reilusti, koska aika kevyttähän tuo on, vain 252 kcal per 400g. Nyt olen vain kovasti miettinyt, että paljonkohan ruokaa tuli syötyä... Stressaan nimittäin aina tuollaisista ruuista, joiden tarkkaa määrää on vaikeaa arvioida verrattuna joihinkin yksittäiskappaleisiin, joiden kalorimäärä on aina vakia. Esim. leivät, keksit, valmispuuro -pussit ovat ihanan turvallisia, koska voin niin tarkkaan laskea syömäni määrän.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä) (270 kcal)

Välipala: 3 mandariinia (100 kcal)

Ruoka: Kasvispataa (352 kcal?)

Iltapala: 2 porkkanaa, All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, pari karkkia (276 kcal)

Yhteensä: 998 kcal

On tuo kyllä aika vähän. Hassua, ettei se yhtään tunnu siltä. Siis omasta mielestäni olen tänään syönyt juuri sopivasti, en mitenkään pantannut syömisiä ja kärsinyt nälkää. Tuota ruokaakin tosiaan santsasin, hyvä minä :) Tosin tuota ruuan määrää en vieläkään voi tarkalleen sanoa, mutta kyllähän tuo sillä tavalla suuntaa antaa, että ei kannata ainakaan siitä huolehtia, että olisin jotenkin liikaa syönyt.