Huomenna joulun viettoon, niin niin ihanaa. Olen oikeasti todella hyvällä tuulella, melkein voisin sanoa, etten välitä siitä, paljonko painan. Mutta en ihan kuitenkaan. Joka tapauksessa vaa`alla en ole vieraillut tänään, eilen painoin 44,4 kg eli en ole ainakaan tästä läskistynyt. Ja ennen kaikkea, olo ei ole mitenkään turpea, vaan näytän peilistä ihan siedettävälle ja vaatteet menevät päälle. Voi kun pääsikin tuosta vaa`asta eroon -ihan turhan takia annan sen aina pilata päiväni.

Huomenna siis viimeinen puristus töissä ja sitten pitkälle automatkalle kohti porukoita. Huomenna illalla näen vielä kavereita jouluisissa merkeissä ja mennään syömään. Luultavasti Rossoon, minkä takia eilen hädissäni jo hotkinkin ko. ravintolan ruokalistaa. Järkyttäviä kalorimääriä niissä annoksissa, uh. Mutta oli siellä ihan siedettäviäkin vaihtoehtoja ja aika rauhallisin mielin uskaltanen siellä syödä. Sanotaan näin, että vaikka panikoinkin, niin oon mä kyllä huomattavasti paremmassa kunnossa, kuin vielä jonkin aikaa sitten. En nimittäin koe tuota syömisasiaa mitenkään ylitsepääsemättömänä. Huomenna meillä on töissä joulukahvitelutkin ja niihin aion asennoitua lähinnä positiivisin mielen ja ottaa edes jotakin hyvää palan painikkeeksi -on tässä jo aika montaa päivää pöydässä törötettykin omenan kanssa, kun muut vetävät suklaakakkua...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena (223 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (182 kcal)

Välipala: Cottifrutti (90 kcal)

Päivällinen: Tomaattikeittoa, 4 porkkanaa (265 kcal)

Iltapala: Lakritsiturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1030 kcal

Pitäs pakata. Onneks kohta saan karkkia ja katsoa Lostia. Sitten onkin tämä päivä jo ohi ja joulu taas yhden askeleen lähempänä. En ole hirveästi muuttunut siitä, kun olin vielä pieni ja en nukkunut koko joulukuussa kunnolla, kun odottelin joulupukkia. Paitsi tietenkin siinä suhteessa, että nykyään ei ole kyllä tuon unen saannin kanssa mitään ongelmaa... heh. Mutta siis joulufiilis on ihan katossa, vaikka lunta ei vielä olekaan -onneksi lähdetään pohjoisempaan ja siellä voi olla tilanne ihan toinen.

Haluan toivottaa kaikille oikein lämmintä ja rauhaisaa joulua! Itse yritän vain nauttia hetkestä ja läheisten seurasta, olla ahmimatta sekä stressaamatta painostani. Vaikeaa se on, mutta pakko uskoa parempaan. Haluan niin paljon ihanan joulun!