Viikko on mennyt taas tosi juotuisasti, huomenna jo torstai! Eilen ja tänään on ollut jotenkin todella heikko olo, tänäänkin suihkussa lenkin jälkeen kädet tärisivät ja nytkin heikottaa. Johtunee siitä, että oon panttaillut syömisiä liian paljon iltaan ja sitten kun se heikotusolo tulee, niin ei se tuollaisella syömisellä lähde. Se tarviis isomman kaloripläjäyksen. Aamupaino oli tänään 43,1 kg ja maha sekaisen oloinen edelleen. Lisäksi on koskenut taas päähän useampana päivänä, noh syyn siihen tiedänkin.

Kuitenkin jotenkin todella vapautunut olo. Huomaan, että olen koko ajan vähemmän ahdistunut elämisestä, esim. kavereiden kesken suunniteltu mökkireissu lokakuussa tuntuu ihanan houkuttelevalta sitä vastoin, että se ahdistaisi jo nyt. Eikä edes ahmimismielessä, on vain kiva lähteä :) Samoin työpaikan pikkujouluihin ilmoittauduin ensimmäisten joukossa, päällimmäinen ajatus oli, että on kiva päästä syömään ulos hienoon paikkaan muiden piikkiin. Jotenkin just nyt luotan siihen, että en ole tästä mihinkään leviämässä ja se tuntuu hyvälle.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (277 kcal)

Lounas: 3 kiiviä, rasvaton viili (183 kcal)

Välipala: Päärynä (48 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena, kevyt vadelmajäätelö (250 kcal)

Iltapala: Valkosipulidippiä + kasviksia (porkkanaa, lanttua, kurkkua) (321 kcal)

Yhteensä: 1079 kcal

Dippiä en olekaan tehnyt pitkään aikaan, oikein virkistävää taas vaihteen vuoksi. Ja töissä taas työkaverit väittivät, etten koskaan syö mitään hyvää, kun en kahvitunnilla tarttunut suklaatankoihin. Kahvitunnit ovat taas melkoisen ahdistavia, kun edustajat ovat kantaneet koko keittiön täyteen kaikenmoista syötävää; herkkuja, mutta myös hedelmiä. Ja silti mulla on omat eväät, koska ahdistaa syödä niitä hedelmiä ilman punnitsemista. Olen naurettava, en edes väitä mitään muuta.