Jipii, pitkästa aikaa saa tännekin kirjoitella jotain positiivisia kuulumisia, eli tänään oli pitkästä aikaa erittäin mukava päivä :) Siis sellainen päivä, että ihan aamusta asti oli hyvä olo, töissä hommat luistivat joutuisasti ja nyt on ollut kivaa istua iltaa kotona kasviksia dippaillen. Kummasti se mieliala vaan heittelee, on jo ihan oikeasti ruennut mietityttämään tämä oma tilanne, koska välillä on sellaisia päiviä, että masentaa ja ahdistaa heti aamusta alkaen ilman mitään selvää syytä. Ilmeisesti siitä pitäisi jo huolestua? Noh, jokatapauksessa tänään olen ollut iloinen oma itseni ja nauttinut siitä täysin rinnoin.

Aamupaino oli tänään 43,1 kg. En voi kiistää sen vaikutusta iloiseen mielialaani, koska kaiken järjen mukaan mun pitäisi olla turvonnut ja painon jossain ihan muissa lukemissa. Tuo paino saisi mut iloiseksi koska vain, mutta erityisesti näin menkkojen aikaan en olisi voinut edes haaveilla painavani tuon verran ja siksi se tuntuu niin helvetinmoisen hyvältä. Mysteeriksi jääköön, miksi en näiden menkkojen aikana turvonnut, mutta en valita en. Olen tänään vuotanut koko päivän kuin seula, joten pikkuhiljaa alan uskoa jo siihenkin, että kyllä se turvotus olisi jo tullut, jos olisi tullakseen. Menkathan ovat nimittäin kohta menossa jo pois.

Olen nähnyt itseni peilistä tänään jotenkin normaalia kauniinpana. Jo aamulla (siis ihan suoraan sängystä repäistynä) näytin peilistä jotenkin ihanalle, ihan siis kasvoista, vartaloa en pahemmin peilaillut. Kun sitten meikkikin onnistui hyvin, oli myös töissä kivan itsevarma olo. Töistä kotiin tultuani lähdettiin V:n kanssa hoitelemaan asioita ja kun vaihdoin työvaatteet "omiin vaatteisiini", eli farkkuihin ja pariin kivaan paitaan, näytin omasta mielestäni ihan hemmetin hyvältä. Ilmaisin asian peilaillessani V:lle itseasiassa juuri noilla sanoilla ja V vastasi, että niin todella näytätkin :) Vitsi, kun voisi useammin uskoa olevansa kaunis, onneksi edes V näkee minut sellaisena joka ikinen päivä, kun en siihen itse aina pysty.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä + salaattia), jogurttia (309 kcal)

Lounas: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, päärynä (254 kcal)

Välipala: Appelsiini, viili (162 kcal)

Päivällinen: Omena (54 kcal)

Iltapala: Dippiä + kasviksia (porkkanaa, paprikaa, kurkkua, kukkakaalia) (303 kcal)

Yhteensä: 1082 kcal

Tänään käytiin ruokakaupassa, mutta en ostanut vielä karkkeja ylihuomista varten. Käyn sitten lauantaina ihan asioikseni ostamassa irtokarkit, varmaan taas osan FilmTownista ja osan tuosta S-marketista. Ehkä teen asiasta liian suuren numeron, mutta jotenkin se vain on niin mukavaa käydä ostamassa ne karkit noin ihan itse karkkipäivänä. Jo tänään olisi tehnyt hurjasti mieli jotain hyvää, joten annoin itseni ostaa kaupasta yhden Fudgen ;) Eihän se paljon ole, mutta ostinpahan kuitenkin. Enkä jaksa edes kirjailla sitä mihinkään ruokapäivikseen, koska a) sillä ei ole mitään käytännön merkitysta ja b) pipon löysääminen on ihan paikallaan.