Eilen illalla maha ja pää tulivatkin sen verran kipeiksi, että mulla oli ennen nukkumaan menoa tosi huono olo :/ Ei se maha edes kovin kipeä ollut, eikä välttämättä pääkään, mutta sisuksissa velloi sellainen kokonaisvaltainen huonovointisuus. Aamullakin maha oli vielä sellainen ihan oudon tuntuinen ja kaiken lisäksi jumissa. Lisäksi koko päivän on tehnyt ihan älyttömästi mieli syödä ja syödä, ei tosin ahmia. Onneksi. Jotenkin vain ruokahalu on valtava, johtuisiko menkoista? Ne ovatkin onneksi jo loppusuoralla.

Maha tuntuu olevan hirveä pallo ja syytän itseäni siitä, että mässäilen, vaikka syönkin ihan normaalisti. Tai siis ainakin kalorimäärältään ihan samaa luokkaa, mitä olen aikaisemminkin itselleni sallinut. Jotenkin vain nämä vapaapäivät ovat syömisenkin suhteen niin erilaisia työpäivään verrattuna, kun on kotona, niin on jotenkin kokoajan jääkaapillakin. Tai sitten se vain tuntuu siltä. Huomenna tosiaan viimeinen työpäivä ennen lomaa ja onhan se viimeinen päivä harjoitteluakin. Yksi periodi elämästäkin siis jäämässä taakse. Tänään pitäisikin kovasti jo pakkailla ja laitella tavaroita valmiiksi, jotta huomenna päästään lähtemään porukoille mahdollisimman pian töiden jälkeen. Niin ihanaa lähteä ja silti olen ihan kauhuissani, mitä syömiseen tulee. Äidin kanssa olisi tarkoitus leipoa yhdessä juhliini ja en tiedä, miten selviän siitä. Olen jo kehitellyt siitäkin tuhat suunnitelmaa, miten pystyn olemaan syömättä omissa valmistujaisissani. Voih.

Pitää ehkä vain sanoa äidille suoraan kaikki, kyllähän se mun ongelmista muutenkin tietää ja ollaan pystytty asiasta avoimesti puhumaan. En vain haluaisi pilata kaikkien fiilistä sillä, etten uskalla maistaa mitään ja käyttäydyn pikkuimaisesti. Kaikki vaan ahdistaa taas liikaa.

Tämän päivän syömiset:


Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, aamupalajuustoa, salaattia), omena (260 kcal)

Välipala: Rasvatonta mansikkajäätelöä (200 kcal)

Lounas: Omena, kaura-ruispuuroa, mandariini  (199 kcal)

Päivällinen: Omena, 2 hapankorppua (savulohi sulatejuustoa) (179 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, kevyt vadelmajäätelö (176 kcal)

Yhteensä: 1014 kcal

Ei tuo auki kirjoitettuna niin pahalle edes näytä, mutta just nyt musta tuntuu että olen syönyt tänään ihan älyttömästi. Tyhmä pää. Kävin tänään oikein kunnon lenkillä koirankin kanssa, joten ihan hyvä vain, että olen saanut syötyä hyvin. Mutta miksi se ei voisi tuntua siltä?

Huomenna tosiaan lähdetään yli viikoksi lomailemaan porukoitteni luokse, joten päivityksiä ei ole vähään aikaan luvassa. Katsotaan nyt, tulenko tänne sitten valittamaan juhlien jälkeisestä ahminnasta tai jostakin muusta, mutta toivon todella paljon, että olisi kiva loma ja kivat juhlat ja että uskaltaisin syödä, mutta en kuitenkaan sortuisi ahmimaan. Mahdotontako? Toivottavasti se ei sitä ole.