Aamulla maha toimi ihan normaaliin tapaan, joten kauhun sekaisin tuntein uskalsin käväistä vaa`alla. Helpotus oli VALTAISA kun vaaka näytti 45,1 :) Kyllä tuli taas todistettua, ettei sillä yhden päivä ahmimisella saa itseään lihotettua, ei sitten millään. Kunhan vain maha toimii ja suolessa painava massa lähtee liikkeelle, niin ei niistä herkuista oikeasti ole mitään kiloja tullut. Voi kun tuon olisi muistanut silloin sunnuntaina, kun luuli vain pilanneensa kaiken... Juuri sillä hetkellä se vain aina tuntuu siltä, sille on vaikeaa voida mitään. Jospa seuraavalla kerralla voisi palata tämän päiväkirjan sivuille hakemaan lohtua ja toteamaan, että mitään ei ole menetetty tai pilattu. Parasta tietenkin olisi, ettei sitä seuraavaa kertaa tulisi...

Tänään siis on ollut hyvä olo. Joulua odotan niin kovasti, että jo se hymyilyttää ja nostaa mielialaa ihan älyttömästi :) Tavallaan myös usko on palannut siihen, että kyllä mä siitä joulusta selviän. Että ei tässä mitään hätää. Jouluruuat ovat aivan ihania ja kohtuudella saan syödä niitä kaikkia, myös herkkuja ja suklaata. Kunhan vain pysyisin erossa ahmimisesta, siitä pakonomaisesta tarpeesta mättää ruokaa kurkusta alas, vaikka ei mieli tekisikään. Siitä on nautinto kaukana, sitä ei voi edes verrata herkutteluun.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (300 kcal)

Välipala: Jogurtti, mandariini, lasi glögiä (193 kcal)

Välipala: Klementiini, porkkanoita, päärynä (170 kcal)

Ruoka: Salaattia, tomaatti, tonnikalakastiketta (220 kcal)

Iltapala: Kaakao, pari karkkia, 2 klementiiniä, porkkana (292 kcal)

Yhteensä: 1175 kcal

Huomenna lähdemme maalle vanhempieni luoksen joulun viettoon, joten pitkä aika voi vierähtää ilman kirjoittelua tänne. Tekee varmasti mullekin oikein hyvää, ehkä kaloreidenkin vahtaus jää vähemmälle, kun ei ole nettiä, josta hakea ravintosisältöjä yms. Vaa`alla en taida enää huomenaamuna käydä, koska kuukautiset alkavat torstaina ja jo nyt maha tuntuu "sellaiselta" eli turvonneelta ja kipeältä. Turha silloin on käydä itseään kiusaamassa. Kotona meillä on myös elektroninen vaaka, mutta en oikein meinaa luottaa siihen niinkuin omaani ;) Se näyttää hieman ehkä hieman vähemmän kuin omamme, mutta kuitenkin ihan oikean suuntaisia lukemia. Saa nähdä tuleeko sillä joulunpyhinä hypeltyä, kun nuo menkatkin pauhaavat ainakin nyt loppuviikon. Vaakatauko olisi siis ihan paikallaan, mutta helposti alan kuvitella lihoneeni, jos en vaa`alla käy olomuotoani toteamassa.

Oli miten oli, toivon vain ja ainoastaan ihanan rauhaisaa joulua ilman ahmimista ja ruuan kanssa stressaamista. Joulu on maailman ihanin juhla ja toivon mukaan saan sitä tänä(kin) vuonna kaiken ihanuuden irti siitä huolimatta, että syömisen kanssa onkin välillä hieman vaikeaa.